SilabGarza - RS Private Server  
Home Forum Play Register Store Market Highscores Mark Forums Read
Go Back   SilabGarza - RS Private Server > SilabGarza > Help > Archive
Reload this Page Corrupt Cache


Corrupt Cache
Old
  (#1 (permalink))
Marat is Offline
image
 
Marat's Avatar
 
Posts: 1,802
Cookies Given: 1
Cookies Received: 321
Time Online: 46 d 20 h 4 m
   
Default Corrupt Cache - 04-22-2014, 05:17 AM

Basically I've had this problem since the release of v7.
I've tried every single thing listed on this forum. I've even had Brittany teamviewer me and she couldn't get it to work.



PLEASE DO NOT POST THE FIXES THAT HAVE ALREADY BEEN STATED ON THE FORUMS:
-Extract your client with winrar.
-Delete your cache folder from /user.
-Uninstall/re-install (Java/client)
AND OTHER THINGS ALONG THOSE LINES.
DO NOT POST IF YOU HAVE NO CLUE OF WHAT YOU'RE TALKING ABOUT EITHER.


I have searched through my computer for every file that has: Silabgarza, SG, Silgar, v6 in it and deleted them.

I think the problem is that some sort of cache is getting stored somewhere where I can't find it.

What I'm looking for is people that have/had the same problem with me and have found the cache/ or fixed it in another way, these are the threads that relate to my problem:

http://sg-forum.com/game/help/archiv...v6-client.html
http://sg-forum.com/game/help/archiv...upt-cache.html

Last edited by Marat; 04-22-2014 at 05:31 AM.
  
Old
  (#2 (permalink))
Bum Me Plz is Offline
Senior Member
image
 
Bum Me Plz's Avatar
 
Posts: 3,166
Cookies Given: 7
Cookies Received: 270
Time Online: 43 d 19 h 9 m
   
Default 04-22-2014, 05:20 AM


derk teamviewed and fixed mine for me..











  
Old
  (#3 (permalink))
SlimBailey is Offline
Senior Member
image
 
SlimBailey's Avatar
 
Posts: 4,663
Cookies Given: 395
Cookies Received: 339
Time Online: 128 d 22 h 43 m
   
Default 04-22-2014, 05:20 AM

This may or may not be linked to a similar issue another user had. I can't say for sure.

You could give it a try to see if it helps.
http://sg-forum.com/game/help/client...ml#post1411554
  
Old
  (#4 (permalink))
Marat is Offline
image
 
Marat's Avatar
 
Posts: 1,802
Cookies Given: 1
Cookies Received: 321
Time Online: 46 d 20 h 4 m
   
Default 04-22-2014, 05:22 AM

Quote:
Originally Posted by SlimBailey View Post
This may or may not be linked to a similar issue another user had. I can't say for sure.

You could give it a try to see if it helps.
http://sg-forum.com/game/help/client...ml#post1411554
They're there.
  
Old
  (#5 (permalink))
GoogleSlayer is Offline
Senior Member
image
 
GoogleSlayer's Avatar
 
Posts: 7,367
Cookies Given: 1,174
Cookies Received: 1,131
Time Online: 167 d 23 h 10 m
   
Default 04-22-2014, 06:03 AM



This is weird. You should have the cache pre-downloaded. Are you sure you're not running the jar or bat files from the zip file?




My Steam Profile (from SteamDB)


~Gifts ~
Spoiler
  
Old
  (#6 (permalink))
Marat is Offline
image
 
Marat's Avatar
 
Posts: 1,802
Cookies Given: 1
Cookies Received: 321
Time Online: 46 d 20 h 4 m
   
Default 04-22-2014, 06:11 AM

Quote:
Originally Posted by GoogleSlayer View Post


This is weird. You should have the cache pre-downloaded. Are you sure you're not running the jar or bat files from the zip file?
It's all extracted mate.
And for some reason everytime I open up the client it starts dowloading the cache over and over again.
BTW is it normal that my cacheVersion10 file gets deleted by itself after i've tried running the client.
  
Old
  (#7 (permalink))
GoogleSlayer is Offline
Senior Member
image
 
GoogleSlayer's Avatar
 
Posts: 7,367
Cookies Given: 1,174
Cookies Received: 1,131
Time Online: 167 d 23 h 10 m
   
Default 04-22-2014, 06:13 AM

Main folder:



Silabgarza9 folder:



Does it look like that?




My Steam Profile (from SteamDB)


~Gifts ~
Spoiler
  
Old
  (#8 (permalink))
Marat is Offline
image
 
Marat's Avatar
 
Posts: 1,802
Cookies Given: 1
Cookies Received: 321
Time Online: 46 d 20 h 4 m
   
Default 04-22-2014, 06:17 AM

Quote:
Originally Posted by GoogleSlayer View Post
Main folder:



Silabgarza9 folder:



Does it look like that?
That's what it looks like when I first extract it, then I load the client and get the corrupt cache error. Then after closing and re-opening the folder completely the cacheVersion10 disappears.
  
Old
  (#9 (permalink))
GoogleSlayer is Offline
Senior Member
image
 
GoogleSlayer's Avatar
 
Posts: 7,367
Cookies Given: 1,174
Cookies Received: 1,131
Time Online: 167 d 23 h 10 m
   
Default 04-22-2014, 06:22 AM



Properties of the whole folder, perhaps you're missing files? Do they match?




My Steam Profile (from SteamDB)


~Gifts ~
Spoiler
  
Old
  (#10 (permalink))
Marat is Offline
image
 
Marat's Avatar
 
Posts: 1,802
Cookies Given: 1
Cookies Received: 321
Time Online: 46 d 20 h 4 m
   
Default 04-22-2014, 06:29 AM

This is what it looks like after I've just extracted it and didn't run the client yet, having 12 files less.
Screenshot by Lightshot
This is what it ends up looking after I run it the first time and it fails. I lose the cacheVersion10 file, and end up having 13 less.
Screenshot by Lightshot
  
adsense code2.3
Closed Thread

Bookmarks

Corrupt Cache

Archive




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
adsense2.6
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 01:58 AM.





Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.