SilabGarza - RS Private Server  
Home Forum Play Register Store Market Highscores Mark Forums Read
Go Back   SilabGarza - RS Private Server > SilGar Media > Computers > Help
Reload this Page Halp


Halp
Old
  (#1 (permalink))
Matt is Offline
♥Hope is a waking dream♥
image
 
Matt's Avatar
 
Posts: 3,548
Cookies Given: 206
Cookies Received: 392
Time Online: 96 d 20 h 20 m
Clan: N/A
   
Default Halp - 09-05-2013, 08:53 AM

Halp, my computer won't load any websites other then yahoo and youtube. I tried all the obvious answers. Any suggestions?





Ingame Mod 12-12-12
Demoted 7-27-13
Joshy l Nater l Dan l Spam l Tom

  
Old
  (#2 (permalink))
Agent is Offline
♥kc
image
 
Agent's Avatar
 
Posts: 2,438
Cookies Given: 405
Cookies Received: 352
Time Online: 63 d 13 h 32 m
   
Default 09-05-2013, 08:57 AM

Dunno what all you tried because that was a vague description.

Check your firewall, see if chrome is only allowed to visit a few sites.


Spoiler
  
Old
  (#3 (permalink))
GoogleSlayer is Offline
Senior Member
image
 
GoogleSlayer's Avatar
 
Posts: 7,368
Cookies Given: 1,174
Cookies Received: 1,131
Time Online: 167 d 23 h 14 m
   
Default 09-05-2013, 08:58 AM

Did your parents throw a block on all other sites or something?

Other browser, reinstall all browsers, reconnect to the internet, switch PC accounts, clear cache, etc.




My Steam Profile (from SteamDB)


~Gifts ~
Spoiler
  
Old
  (#4 (permalink))
Matt is Offline
♥Hope is a waking dream♥
image
 
Matt's Avatar
 
Posts: 3,548
Cookies Given: 206
Cookies Received: 392
Time Online: 96 d 20 h 20 m
Clan: N/A
   
Default 09-05-2013, 09:02 AM

Quote:
Originally Posted by Agent View Post
Dunno what all you tried because that was a vague description.

Check your firewall, see if chrome is only allowed to visit a few sites.
Quote:
Originally Posted by GoogleSlayer View Post
Did your parents throw a block on all other sites or something?

Other browser, reinstall all browsers, reconnect to the internet, switch PC accounts, clear cache, etc.
My parents didn't block anything. Did everything you said derk





Ingame Mod 12-12-12
Demoted 7-27-13
Joshy l Nater l Dan l Spam l Tom

  
Old
  (#5 (permalink))
GoogleSlayer is Offline
Senior Member
image
 
GoogleSlayer's Avatar
 
Posts: 7,368
Cookies Given: 1,174
Cookies Received: 1,131
Time Online: 167 d 23 h 14 m
   
Default 09-05-2013, 09:03 AM

I must be something with the internet, are you sure you have access? Try another network?




My Steam Profile (from SteamDB)


~Gifts ~
Spoiler
  
Old
  (#6 (permalink))
Matt is Offline
♥Hope is a waking dream♥
image
 
Matt's Avatar
 
Posts: 3,548
Cookies Given: 206
Cookies Received: 392
Time Online: 96 d 20 h 20 m
Clan: N/A
   
Default 09-05-2013, 09:07 AM

Quote:
Originally Posted by GoogleSlayer View Post
I must be something with the internet, are you sure you have access? Try another network?
It's the computer. It works fine on my iPod. That's how my here





Ingame Mod 12-12-12
Demoted 7-27-13
Joshy l Nater l Dan l Spam l Tom

  
Old
  (#7 (permalink))
GoogleSlayer is Offline
Senior Member
image
 
GoogleSlayer's Avatar
 
Posts: 7,368
Cookies Given: 1,174
Cookies Received: 1,131
Time Online: 167 d 23 h 14 m
   
Default 09-05-2013, 09:11 AM

Quote:
Originally Posted by Matt View Post


It's the computer. It works fine on my iPod. That's how my here
Your iPod is connected through WiFi and your computer probably through LAN. Try to check your cables, are they properly attached? Try other LAN ports, and maybe if you have another router at home try to switch them.




My Steam Profile (from SteamDB)


~Gifts ~
Spoiler
  
Old
  (#8 (permalink))
Matt is Offline
♥Hope is a waking dream♥
image
 
Matt's Avatar
 
Posts: 3,548
Cookies Given: 206
Cookies Received: 392
Time Online: 96 d 20 h 20 m
Clan: N/A
   
Default 09-05-2013, 09:15 AM

Quote:
Originally Posted by GoogleSlayer View Post


Your iPod is connected through WiFi and your computer probably through LAN. Try to check your cables, are they properly attached? Try other LAN ports, and maybe if you have another router at home try to switch them.
My brothers computer works fine.not the internet





Ingame Mod 12-12-12
Demoted 7-27-13
Joshy l Nater l Dan l Spam l Tom

  
Old
  (#9 (permalink))
D3v1lsk11l3r is Offline
Senior Member

image
 
D3v1lsk11l3r's Avatar
 
Posts: 230
Cookies Given: 96
Cookies Received: 33
Time Online: 10 d 9 h 39 m
   
Default 09-05-2013, 09:25 AM

try using a differnet wifi thing. if not idk what to do
  
Old
  (#10 (permalink))
Agent is Offline
♥kc
image
 
Agent's Avatar
 
Posts: 2,438
Cookies Given: 405
Cookies Received: 352
Time Online: 63 d 13 h 32 m
   
Default 09-05-2013, 09:36 AM

Quote:
Originally Posted by D3v1lsk11l3r View Post
try using a differnet wifi thing. if not idk what to do
Really helpful dude, please, make a guide.


OT Matt what browser are you using? Have you tried others?


Spoiler
  
The Following 2 users gave Agent some cookies:
el rush (09-05-2013), Keane (09-05-2013)
adsense code2.3
Closed Thread

Bookmarks

Halp

Help




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
adsense2.6
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 08:42 PM.





Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.